Konfirmation - Praktisk information

Här nedan finns information av mer allmän karaktär.

Inbjudan/Anmälan

Alla som fyller 14 eller 15 under året är välkomna att anmäla sig till våra konfirmandgrupper för ungdomar. Särskild inbjudan skickas till alla ungdomar i Hölö-Mörkö församling och som vi har tillgång till genom Svenska kyrkans register. I inbjudan framgår hur man anmäler sig men det går alltid bra att anmäla sig till pastorsexpedition. Tel 08-55430980.

Konfirmandåret
Vi startar någon gång under hösten. Under konfirmandtiden träffas vi 1-2 gånger i månaden, dels på vardagar och dels några heldagar/helger. Ett konfirmandår skall innehålla minst 4 lägerdygn då vi åker iväg till någon lägergård. Ofta är vi minst en gång på vår stiftsgård Stjärnholm.
Årets upplägg finns under särskild rubrik.

Konfirmationstiden avslutas med konfirmationsgudstjänsten. Det är en högtidsdag som blir en bekräftelsehögtid på det dop man en gång har fått ta emot.

Vuxenkonfirmation

Är du vuxen och inte konfirmerad som ung, men vill konfirmeras är du välkommen att kontakta någon av församlingens präster.

>> Startsida
>> Allmän information
>> Praktisk information
>> Vanliga frågor och svar (FAQ)